FramekeepTerokai aplikasi
Rakam skrin selepas persetujuan
Rakam skrin selepas persetujuan · Potong dan tutup kawasan pilihan · Semak keseluruhan sebelum berkongsi
Paparan ilustrasi. Ciri, rupa dan bahasa aplikasi mungkin berbeza.
Potong dan tutup kawasan pilihan
Semak keseluruhan sebelum berkongsi
Setiap sesi memerlukan persetujuan. Kawasan tidak dijejak secara automatik.
Aplikasi anda. Maklumat privasi anda.
Kebenaran, perkhidmatan bersambung, penyimpanan dan pemadaman data.